BULETIN DE PRESĂ din data de 03.07.2020

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, 307 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 123 polițiști locali au desfășurat pe raza județului Dâmbovița misiuni specifice, fiind efectuate 1977 verificări cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Astăzi, 03.07.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu: 1818 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 14 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 625 persoane
  • persoane vindecate : 283
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 24.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (27 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (6 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport.

Facem, în continuare, un apel către cetățenii județului Dâmbovița, de a manifesta responsabilitate cu privire la respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială! Dacă vă aflați în autoizolare, respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile.

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA