BULETIN DE PRESĂ din data de 10.07.2020

În ultimele 24 de ore, 254 de polițisti din  cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 121 de polițiști locali, au continuat să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, cât și pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică.

Totodată, la nivelul județului Dâmbovița, continuă activitățile în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

  • persoane confirmate cu COVID-19: 857 (35 persoane astăzi)
  • persoane vindecate, în total : 384
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 32
  • persoane confirmate care refuză internarea, în total: 59
  • persoane confirmate externate la solicitare, în total: 38( 13 persoane astăzi).

În ultimele 24 de ore, au fost executate 21 misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport precum și alte acțiuni.

De asemenea, reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au executat 3 misiuni privind transportul persoanelor confirmate cu COVID-19 la unitățile spitalicești.

            Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

            Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.

 

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA