BULETIN DE PRESĂ din data de 11.06.2020

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, 281 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 121 de polițiști locali au desfășurat pe raza județului Dâmbovița misiuni specifice, fiind efectuate 1.897 verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu. O persoană a fost sancționată pentru nerespectarea măsurii de izolare la domiciliu, conform prevederilor Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19 și introdusă într-un centru de carantină pentru 14 zile.

Astăzi, 11.06.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu:1.941 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 16 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 342 persoane
  • persoane vindecate : 174
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 13.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai  ISU “Basarab I” Dâmbovița (19 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (6 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, DSP Dâmbovița a executat o misiune privind transportul probelor biologice.

Multumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA