BULETIN DE PRESĂ din data de 11.07.2020

La nivelul județului Dâmbovița, polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextual prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, cât și pentru asigurarea unui climat de ordine si siguranță publică. Totodată, aceștia continuă activitățile în vederea conștientizării tuturor cetățenilor cu privire la necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

  • Persoane confirmate cu COVID-19:885(28 persoane astăzi)
  • Persoane vindecate, în total : 384
  • Persoane decedate de la debutul pandemiei:32
  • Persoane confirmate care refuză internarea, în total: 59
  • Persoane confirmate externate la solicitare, în total: 38.

În ultimele 24 de ore, au fost executate 29 misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport precum și alte acțiuni.

De asemenea, reprezentanți ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au executat 4 misiuni privind transportul persoanelor confirmate cu COVID-19 la unitățile spitalicești iar cei ai Direcției de Sănătate Publică au asigurat transportul probelor biologice recoltate.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii ș isiguranței publice.

            Continuăm să recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

 

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA