BULETIN DE PRESĂ din data de 22.06.2020

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextual prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ultimele 24 de ore, 196 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 57 de polițiști locali au desfășurat pe raza județului Dâmbovița misiuni specifice, fiind efectuate 1676 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu.

Astăzi, 22.06.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se află în izolare la domiciliu:1568 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 12 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 428 persoane
  • persoane vindecate : 213
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 19.

În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (12 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (8 misiuni) privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, DSP Dâmbovița a executat o misiune privind transportul probelor biologice.

Facem, în continuare, un apel către cetățenii județului Dâmbovița, de a manifesta responsabilitate cu privire la respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială! Dacă vă aflați în autoizolare, respectați cu strictețe recomandările autorităților, NU părăsiți sub nicio formă domiciliul pe perioada celor 14 zile.

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA