COMUNICAT DE PRESĂ nr. 1024 din 31.01.2020

            Astăzi, 31.01.2020, ora 10.00, a avut loc, la Casa Romanței din Târgoviște, ședința Colegiului Prefectural, având pe ordinea de zi o informare a Inspectoratului Teritorial de muncă Dâmbovița privind activitatea desfășurată în anul 2019, precum și prezentarea raportului de activitate pe anul 2019 a Instituției Prefectului-județul Dâmbovița.

             Totodată, a fost aprobată tematica orientativă a ordinii de zi a ședințelor Colegiului Prefectural în anul 2020 la nivelul județului Dâmbovița. La diverse, la solicitarea domnului prefect, inspectorul șef al Inspectoratului Județean Dâmbovița-domnul comisar șef Antofie Claudiu Adrian a prezentat o informare cu privire la activitatea instituției, desfășurată în anul 2019.

             În final, s-a întrunit Centrul Local de Combatere a Bolilor Dâmbovița pentru a aduce la cunoștința membrilor, apariția unui nou focar de pestă porcină africană, în localitatea Răscăeți și pentru aproba deciziile de plasare sub supraveghere și de informare a cetățenilor precum și programul de măsuri pentru combaterea acestui focar.

                                                                                                             Biroul de presă