COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 28.02.2020, ora 10.00, la Muzeul de Artă din Târgoviște, a avut loc ședința Colegiului Prefectural, având pe ordinea de zi:

  • o informare a Direcției Județene de Statistică Dâmbovița privind evoluția principalilor indicatori economico-sociali la nivelul județului Dâmbovița în anul 2019, prezentată de doamna Director Elena Brezeanu.
  • prezentarea sintezei Planului Anual de Acțiuni al județului Dâmbovița precum și prezentarea și adoptarea proiectului hotărârii privind aprobarea acestui plan
  • stadiul realizării Planurilor de intervenție în conformitate cu H.G. nr 557/2016 privind managementul tipurilor de risc, ale Grupurilor de suport tehnic din cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, prezentat de către inspectorul șef al ISU Dâmbovița, col. Păun Mihăiță.

        În final prefectul județului Dâmbovița, domnul Aurelian Popa a dat cuvântul directorului DSP Dâmbovița, domnul Stoica Sorin, pentru a prezenta o informare membrilor Colegiului Prefectural privind măsurile ce au fost luate la nivelul județului Dâmbovița pentru a se evita răspândirea coronavirusului COVID-19.

 

Biroul de presă