COMUNICAT DE PRESĂ

Astăzi, 12.03.2020, ora 11.00, prefectul județului Dâmbovița a participat la Centrul Internațional de Conferințe al Universității „Valahia” din Târgoviște, la reuniunea de bilanț a Comitetului Filialei Județene de Cruce Roșie Dâmbovița.

             A fost transmis cu această ocazie următorul mesaj:

„Mă aflu la activitățile desfășurate de către dumneavoastră, astăzi, pentru a vă transmite un mesaj de felicitare și de apreciere  pentru numeroasele acțiuni întreprinse mai ales în ultima vreme.

A existat o colaborare foarte bună între Instituția Prefectului și Filiala de Cruce Roșie Dâmbovița, și, evident este nevoie să existe și în continuare.

Vă mulțumesc pentru sprjinul acordat ca membru în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și contez în continuare pe acesta mai ales în această perioadă aflată într-o situație fără precedent în ultimii ani.

Sunt sigur că implicarea și devotamentul atât al structurii de conducere al Filialei, cât și a membrilor și tuturor voluntarilor care au ales să aducă un ajutor comunității, vor conduce la fapte dovedite a fi foarte apreciate.

Pe lângă acest atribut de a sprijini comunitatea prin programe sociale,  sunteți un factor auxiliar al autorității publice, cu atribuții clare, fiind singura organizație umanitară din România , mai ales în domeniul prevenirii și intervenției în caz de dezastru. Nu ne dorim nicidecum o situație de acest gen, însă situațiile din ultima perioadă impun implicarea noastră, a tuturor.

Vă felicit încă o dată pentru toate inițiativele și pentru că răspundeți prompt de fiecare dată la solicitările noastre, în identificarea și sprijinirea cetățenilor aflați în situații  pentru care sunteți în măsură să ii ajutați și pentru care nu putem fi indiferenți.

Vă mulțumesc și vă urez în continuare mult succes!”

 

Biroul de presă