Comunicat de presă privind prelungirea programului normal de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple al județului Dâmbovița

             În vederea asigurării unor condiții de normalitate pentru cetățenii care solicită pașaport, pentru reducerea aglomerației, la nivelul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, s-a decis ca pentru perioada de vară să se prelungească programul zilnic de lucru cu publicul la structurile teritoriale de pașapoarte. Așadar, în perioada 24.06.2019-16.08.2019, programul zilnic de lucru cu publicul la nivelul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple al județului Dâmbovița se va desfășura între orele 08.30-18.30.

       Totodată, pentru informarea cetățenilor, a fost postat pe site-ul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița: https://db.prefectura.mai.gov.ro/, la secțiunea Pașapoarte, Ordinul Prefectului nr. 187/24.06.2019 privind noul program de lucru cu publicul.

          Precizăm că pentru evitarea aglomerației la depunerea cererilor de eliberare a pașaportului, solicitanții au posibilitatea de a se programa online, pe site-ul https://www.epasapoarte.ro/.

 

                                                                                                      Biroul de presă