COMUNICAT din data de 11.01.2022 – activitatea de evaluare, pentru anul 2021, a Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.

Astăzi, 11 ianuarie a.c, subprefectul județului Dâmbovița, doamna Dragotă Zamfir Ana Maria, a participat la activitatea de evaluare, pentru anul 2021, a Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri.

Cu această ocazie,a  fost transmis următorul mesaj:

            “Vă mulțumesc pentru invitația de a participa la evaluarea activității dumneavoastră. Sunteți una dintre cele mai complexe și solide instituții de profil, iar nivelul de pregătire a cadrelor pe care îl oferiți la Ochiuri vă recomandă drept o instituție de elită nu doar la nivel național, cât și internațional.

            Ne confruntăm, mai ales în ultimii ani, cu provocări care necesită un nivel ridicat de pregătire și profesionalism din partea structurilor Jandarmeriei. De răspunsul prompt al forțelor de ordine depinde însăși reușita restabilirii calmului social. De aceea, investiția în resursa umană este una importantă și presupune programe complexe, inovatoare și adaptate realităților sociale.

            Studiind oferta dumneavoastră, nu am putut să nu remarc accentul asupra pregătirii intelectuale și strategice, în egală măsură cu cea fizică pentru cadrele Jandarmeriei. Gestionarea profesionistă a situațiilor de crizăși însușirea de abilități complexe duc la profesionalizarea Jandarmeriei, într-o societate care are ca principal deziderat echilibrul, stabilitatea și climatul de ordine.

            Doresc să vă felicit pentru rezultatele pe care le-ați obținut în anul 2021, pentru parteneriatele strategice pe care le-ați încheiat și pentru eforturile de a implementa permanent strategii moderne.  Vă mulțumesc și vă asigur în continuare de sprijinul Instituției Prefectului”.