BULETIN DE PRESĂ data de 12.09.2020

   Zilnic, forțele de ordine desfășoară acțiuni în zonele aglomerate și în mijloace de transport pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă, al prevenirii și al limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

   În ultimele 24 de ore, au fost organizate 24 de acțiuni punctuale la care au participat polițiști din cadrul I.P.J. Dâmbovița, polițiști locali și jandarmi. Au fost legitimate 1.392 de persoane și au fost oprite în trafic, pentru control, 216 mijloace de transport, dintre care 75 mijloace de transport public. Au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, conform prevederilor Legii nr. 55/2020.

   Reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat în continuare misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești.

     Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

  • Persoane confirmate cu COVID-19: 3.450 (34 persoane astăzi)
  • Persoane vindecate, în total: 2.766
  • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 131
  • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 584
  • Persoane aflate în izolare la domiciliu : 346

    Vor fi desfășurate permanent activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

   Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare pentru toate instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii  publice. De aceea, vă reamintim că este necesar să respectați măsurile privind distanțarea fizică precum și cele privind obligativitatea purtării măștii de protecție, în scopul prevenirii și răspândirii noului tip de coronavirus.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA