BULETIN DE PRESĂ din data de 24.09.2020

      Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

  • Persoane confirmate cu COVID-19: 3.800 (25 persoane astăzi)
  • Persoane vindecate, în total: 3.271
  • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 144
  • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 529
  • Persoane aflate în izolare la domiciliu : 213

          Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 14 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești precum și 5 misiuni de transport/recoltare probe biologice.

          În cursul zilei de astăzi a fost aprobată Hotărârea nr. 29/24 septembrie a.c privind aprobarea scenariilor de funcționare pentru unele clase din anumite unități de învățământ din județul Dâmbovița. Hotărârea poate fi consultată pe site-ul Instituției Prefectului-județul Dâmbovița, secțiunea Activități – Situații de urgență.

Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA