COMUNICAT DE PRESĂ – 10 pompieri dâmbovițeni sunt în misiune în Grecia

”O echipă de nota 10!

10 pompieri dâmbovițeni sunt în misiune în Grecia pentru a-și ajuta colegii greci în lupta cu flăcările. Ei sunt eroii care vor face tot ce este posibil pentru a salva vieți, a proteja proprietăți și a oferi un sentiment de siguranță turiștilor care își petrec concediul în această țară.

Ei au o misiune extrem de grea. Riscul de incendii este la cel mai înalt nivel. Vântul și vegetația uscată rămân factorii care vor pune la încercare forța oamenilor în luptă cu natura.

Vă mulțumim pentru că ați ales să fiți printre primii la locul intervenției, să puneți viața voastră în pericol pentru a proteja și salva viețile și bunurile celor afectați de dezastru. Ne dăm seama că misiunea voastră este dificilă și presărată cu provocări, dar dăruirea voastră ne arată că în fața necazurilor, spiritul uman învinge mereu.

Fiecare efort, fiecare strop de sudoare și fiecare moment petrecut în linia întâi a intervenției face o diferență enormă pentru cei afectați. Fiecare mână întinsă pentru a ajuta, fiecare flacără stinsă, fiecare persoană salvată, reprezintă o rază de speranță și lumină în aceste momente întunecate.

Nu sunteți doar reprezentanți ai României în Grecia, ci ați devenit emblema umanității și altruismului. Rămâneți puternici, uniți și să știți că întreaga națiune vă susține și vă aplaudă eroismul și devotamentul necondiționat față de misiunea voastră nobilă.

Vă rugăm să aveți grijă de voi în timpul acestei lupte împotriva focului, pentru că munca voastră este neprețuită și avem nevoie de fiecare dintre voi. Suntem mândri de voi și cu încredere vă transmitem să mergeți înainte, pentru că sunteți cei care fac diferența în lumea noastră.

Cu recunoștință și respect, mândrie și admirație,

Claudia Gilia

Prefectul Județului Dâmbovița”