Comunicat de presă_Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Prefectul Claudia Gilia a participat, astăzi, la ”Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, organizată de către Agenția Județeană Pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița, în parteneriat cu Consiliul Județean.

La nivelul județului, 72 de agenți economici și-au exprimat intenția de a participa la acest eveniment, iar oferta de locuri de muncă este de 818 de locuri disponibile, din care 63 de locuri sunt destinate destinate absolvenților de studii superioare, iar iar 753 de locuri sunt puse la dispoziție persoanelor calificate în diverse domenii/meserii și persoanelor fără calificare.

”Salut această inițiativă menită să sprijine persoanele aflate în căutarea unui loc muncă. Avantajul celor care participă la acest eveniment este faptul că aceștia interacționează în mod direct cu agenții economici, având, astfel, oportunitatea de a cunoaște piața muncii mult mai bine și de a opta pentru un job care să corespundă pregătirii lor profesionale, având, totodată, ocazia de a se înscrie la cursuri de formare profesională desfășurate de AJOFM.

Mă bucură implicarea reprezentanților D.G.A.S.P.C. Dâmbovița, care i-au însoțit pe tinerii din centrele de plasament la această bursă, pentru a-i consilia și ajuta să obțină un loc de muncă.

Felicit AJOFM pentru organizarea evenimentului și îmi exprim încrederea că vor fi cât mai mulți dâmbovițeni care vor reuși să își găsească un loc de muncă.

Felicit Consiliul Județean Dâmbovița pentru implicarea în organizarea acestui eveniment și pentru proiectele destinate dezvoltării județului prin care sunt create locuri de muncă.

Le mulțumesc tuturor celor prezenți astăzi la bursa locurilor de muncă!” 

 (Prefect, Claudia GILIA)

Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Dâmbovița