Comunicat de presa_Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Pedagogie-Psihologie

MESAJUL PREFECTULUI
la festivitatea de deschidere a
Olimpiadei Naționale de Pedagogie-Psihologie – prilej de bucurie și emoție pentru 66 copii din 27 de județe!

”Târgoviștea are oportunitatea să găzduiască încă un eveniment important din viața viitorilor profesori. Vorbind cu acești tineri merituoși, am descoperit că rețeta pentru a ajunge în această etapă a competiției este următoarea: multe ore dedicate studiului, mii de ore de citit, scris și repetiție, pasiune și dragoste pentru școală și pentru viitoarea meserie de dascăl – cât cuprinde.
Aceștia sunt tinerii care vor modela viitoarele generații. Am încredere că România va avea un viitor frumos alături de acești tineri excepționali. Misiunea lor nu este ușoară, dar, datorită eforturilor lor, a profesorilor și a părinților, drumul va fi unul frumos.
I-am felicitat și le-am transmis că beneficiază de tot respectul nostru. Le-am urat mult succes în competiție și sper să aibă câteva zile în care să cunoască și să se bucure de frumusețile oferite de Târgoviște.”
(Prefect, Claudia GILIA)
Festivitatea de deschidere a Olimpiadei Naționale de Pedagogie-Psihologie, etapa națională, a avut loc în Centrul Internațional de Conferințe al Universității ”Valahia” din Târgoviște.

Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Dâmbovița