Comunicat de presa_vizita de lucru la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Mircea cel Bătrân” Dâmbovița

            Astăzi, la invitația conducerii Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Mircea cel Bătrân” Dâmbovița, s-a desfășurat o vizită de lucru la care au participat: Prefectul județului Dâmbovița, doamna Claudia Gilia și Subprefecul Ioan Corneliu Sălișteanu.

            Cu acest prilej, au fost prezentate: temeiul legal în baza căruia funcționează Jandarmeria Română, atribuțiile și rolul pe care îl are în cadrul sistemului național de ordine publică și natura misiunilor  pe care le desfășoară. De asemenea, au fost trecute în revistă și activitățile desfășurate de la începutul anului 2021.

            În cadrul vizitei de lucru, a fost supusă atenției inițiativa de a înființa un post de jandarmerie montană în zona Gâlma, pentru a scurta timpul de intervenție în situațiile de urgență apărute tot mai frecvent în zonă.

            Prefectul județului i-a felicitat pe jandarmi pentru îndeplinirea cu succes a misiunilor la  care au luat parte și i-a asigurat de întreaga susținere, menționând că va sprijini demersurile pentru creșterea eficienței activităților Inspectoratului.

Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Dâmbovița