BULETIN DE PRESĂ data de 20.09.2020

             Zilnic, forțele de ordine desfășoară acțiuni în zonele aglomerate și în mijloace de transport pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în contextul stării de alertă, al prevenirii și al limitării răspândirii virusului SARS-CoV-2.

          În ultimele 24 de ore, reprezentanții ISU „Basarab l” Dâmbovița și cei ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au efectuat 17 misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești. De asemenea, personalul ISU Dâmbovița a efectuat 8 misiuni de decontaminare iar cel al SAJ Dâmbovița 2 misiuni privind recoltarea de probe biologice.

     Astăzi, conform DSP Dâmbovița:

  • Persoane confirmate cu COVID-19: 3.706 (28 de persoane astăzi)
  • Persoane vindecate, în total: 3.081
  • Persoane decedate de la debutul pandemiei: 143
  • Persoane aflate în carantină la domiciliu/adresa declarată: 607
  • Persoane aflate în izolare la domiciliu : 339

           Vor fi desfășurate permanent activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă.

           Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare pentru toate instituțiile cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii  publice. De aceea, vă reamintim că este necesar să respectați măsurile privind distanțarea fizică precum și cele privind obligativitatea purtării măștii de protecție, în scopul prevenirii și răspândirii noului tip de coronavirus.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA