BULETIN DE PRESĂ datade 14.10.2020          

 

Situațiade astăzi, din județul Dâmbovița,esteurmătoarea:

  • Persoaneconfirmate cu COVID-19: 4.854 (129persoaneastăzi)
  • Persoanevindecate, în total: 3.891
  • Persoanedecedate de la debutulpandemiei: 168
  • Persoaneaflateîncarantină la domiciliu/adresadeclarată: 1.161
  • Persoaneaflateîncarantinăinstituționalizată: 2
  • Persoaneaflateînizolare la domiciliu :510
  • Persoaneaflateînizolareinstituționalizată (internateînspital) : 221

 

EchipajeleISU „Basarab l” Dâmbovița și cele ale Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița au fost solicitate în continuare pentru transportul persoanelor suspecte/confirmate cu Covid-19 la unitățile spitalicești precumși pentru prelevarea de probe biologice la domiciliu, înconformitate cu legislația în vigoare. Astfel,înultimele24 de ore,au fost efectuate de către personalul ISU „Basarab l” Dâmbovița11misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești precum și11 misiuni de decontaminare. De asemenea, Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița a efectuat 38 de misiuni privind transportul persoanelor suspecte/confirmate cu noul coronavirus la unitățile spitalicești.

Forţele de ordine din MAI sunt la datorie atât în scop preventiv cât și pentru verificarea modului în care se respectă prevederile Legiinr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Având învedere numărul mare de cazuri înregistrate în ultimele zile, solicităm atât cetățenilor cât și agenților economici din județul nostru sărespecte cu strictețe si responsabilitate măsurile de protecție sanitară și de distanțare socială, prevăzute de legislația în vigoare, dar și măsurile in stituite prin hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

CENTRUL JUDEȚEAN DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA