BULETIN DE PRESĂ din data de 14.05.2020

BULETIN DE PRESĂ

din data de 14.05.2020

În ultimele 24 de ore, la niveluljudețului Dâmbovița, au fostconstituite 159 de patrule ale Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, dintre care 41 mixte cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița, care au acționatpentrumenținereaunuiclimat de ordineșisiguranță publicășipentruprevenireașilimitarea răspândirii noului Coronavirus. Alături de polițiștișijandarmi, au acționatși 51 de militari din cadrulM.Ap.Nși 126 de politiștilocali.

De asemenea, încadrulacțiunilor, au fostdesfășuratemisiunipentruintroducereaîncarantină a 18persoanesosite din zone de risc.Totodată, au fostefectuate 447 de verificări la persoane aflateînizolare la domiciliu.

Astăzi, 14.05.2020, conform situației DSP Dâmbovița:

  • se aflăînizolare la domiciliu:221persoaneasimptomatice
  • se aflăîncarantinăinstituționalizată:217persoane
  • persoaneconfirmate cu COVID-19, în total: 157persoane
  • persoanevindecate : 59
  • persoanedecedate de la debutulpandemiei: 11.

Înultimele 24 de ore, au fostexecutatemisiuni/acțiuni de cătrereprezentanțiaiISU “Basarab I” Dâmbovița(19misiuni)șiaiServiciului de AmbulanțăJudețean Dâmbovița(4misiuni)pentrutransportulpersoanelorcătrelocațiilestabilitepentrucarantină, transportulpersoanelorsuspecte/confirmate cu COVID-19 la unitățispitalicești, precumșiacțiuni de decontaminare a tehniciiși a personalului care a participat la acțiunile de transport.De asemenea, reprezentanțiai DSP Dâmbovița au executat o misiunespecifică privind transportul probelor recoltate.

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA