BULETIN DE PRESĂ din data de 25.05.2020

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de 24 mai a.c., peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și 65 polițiști locali au desfășurat 116 misiuni specifice. Totodată, au fost efectuate 2.231 verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu.

Obiectivul tuturor este siguranța cetățeanului.

În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii și jandarmii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița execută în continuare misiuni privind ordinea publică la locațiilede carantină;

  • Astăzi, 25.05.2020, conform situației DSP Dâmbovița:
  • se află în izolare la domiciliu: 2.230 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 57 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 261 persoane
  • persoane vindecate : 88
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 11.

          În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (8 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (3 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, DSP Dâmbovița a executat o misiune specifică privind transportul probelor biologice.

Multumim tuturor celor care au înțeles că numai  împreună vom reuși să depășim această perioadă!

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA