BULETIN DE PRESĂ din data de 29.05.2020

În ultimele 24 de ore, 281 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat în sistem integrat, alături de 127 de polițiști locali și de jandarmi, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, fiind desfășurate 85 misiuni specifice. De asemenea, au fost efectuate 1.642 de verificări la persoane aflate în izolare la domiciliu.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița execută în continuare misiuni privind ordinea publică la locațiile de carantină;

  • Astăzi, 29.05.2020, conform situației DSP Dâmbovița:
  • se află în izolare la domiciliu: 1.735 persoane asimptomatice
  • se află în carantină instituționalizată: 14 persoane
  • persoane confirmate cu COVID-19, în total: 282 persoane
  • persoane vindecate : 113
  • persoane decedate de la debutul pandemiei: 12.

          În ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni/acțiuni de către reprezentanți ai ISU “Basarab I” Dâmbovița (2 misiuni) și ai Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița (3 misiuni) pentru transportul persoanelor către locațiile stabilite pentru carantină, transportul persoanelor suspecte/confirmate cu COVID-19 la unități spitalicești, precum și acțiuni de decontaminare a tehnicii și a personalului care a participat la acțiunile de transport. De asemenea, DSP Dâmbovița a executat 2 misiuni specifice privind transportul probelor biologice.

Multumim tuturor celor care au înțeles că numai  împreună vom reuși să depășim această perioadă!

CENTRUL JUDEȚEAN

DE COMUNICARE ȘI INFORMARE PUBLICĂ

AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA