COMUNICAT DE PRESĂ – Încheiere Protocol IP-CJE

Prefectul Claudia Gilia a semnat astăzi Protocolul de colaborare între Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița și Consiliul Județean al Elevilor Dâmbovița, protocol valabil pentru o perioadă de doi ani, cu posibilitatea prelungirii, de comun acord.

Obiectul Protocolului îl constituie parteneriatul între părți pentru implementarea de proiecte, activități educaționale și sociale comune care să vină în sprijinul elevilor dâmbovițeni.

La semnarea Protocolului au luat parte Prefectul Claudia Gilia, elevul Mihnea – Andrei Stoica, Președintele Consiliului Județean al Elevilor și elevul Victor Căzăceanu.

”Sunt încântată că pot pune umărul la creșterea încrederii noii generații în instituțiile statului. Îmi doresc ca tinerii să înțeleagă că noi suntem aici să-i sprijinim în drumul lor, în proiectele lor și, în măsura în care putem, să-i ducem cât mai aproape de visul lor. Îmi doresc să văd că tinerii sunt conștienți de importanța spiritului civic și de puterea pe care o au și că folosesc această putere ca să aducă plus-valoare mediului educațional și social.

Mă voi implica în proiectele care vor aduce mai mulți elevi la școală și voi încuraja performanța fiecărui elev. Împreună putem ajuta mai mulți tineri să meargă la școală și să-și creeze un viitor mai bun.  

(Prefect, Claudia GILIA)

 

   

Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Dâmbovița