COMUNICAT DE PRESĂ – Mesajul Prefectului de Ziua Pompierilor din România

”Dragi salvatori,

Vă transmit, astăzi, de Ziua Pompierilor din România, un mesaj de apreciere profundă pentru munca impresionantă și pentru devotamentul pe care îl puneți în slujba comunității.

Cu toții am văzut că, la greu, sunteți în prima linie, riscându-vă, de cele mai multe ori, viețile. Mă înclin în fața curajului, devotamentului, disciplinei și a efortului pe care îl depuneți zi de zi. Toate acestea vă caracterizează și merită recunoștința mea și admirația neîngrădită pe care v-o port.

În pofida numeroaselor situații de urgență în care trebuie să interveniți, cu devotamentul pe care îl manifestați față de comunitate, sunteți acolo pentru oameni, în fiecare zi, inclusiv în zilele de sărbătoare și weekend-uri.

Sunteți eroii de serviciu care se dedică misiunilor încredințate.

Vă mulțumesc, cu gratitudine, pentru eforturile neîntrerupte, pentru dăruirea, onestitatea, profesionalismul de care dați dovadă în fiecare misiune.

În numele Instituției Prefectului, care se bucură de o colaborare excepțională cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Basarb I”, vă felicit, mărturisindu-vă, totodată, că, oricât de bizar ar suna, îmi doresc să aud cât se poate de rar sirenele mașinilor de pompieri!

Sănătate și putere de muncă!

Cu prețuire aleasă,

Claudia GILIA, Prefectul Județului Dâmbovița”