Comunicat de presa_finalizare obiectiv_drum DC57_Gura Sutii

Prefectul județului Dâmbovița a participat, astăzi, alături de Președintele Consiliului Județean, domnul Corneliu Ștefan, în comuna Gura Șuții, la finalizarea primului obiectiv care vizează infrastructura rutieră, și anume reparația și modernizarea covorului asfaltic pe drumul DC 57, efectuate prin Programul Județean de Dezvoltare Locală.

„Asistăm astăzi la ceea ce înseamnă o bună colaborare între autoritățile județene și autoritățile locale. Acest Program Județean de Dezvoltare Locală, spun eu, a venit într-un moment în care comunitățile locale din județul nostru aveau nevoie de sprijin financiar și, iată, asistăm astăzi la inaugurarea a încă unui obiectiv din acest Program. Este foarte benefic pentru fiecare comunitate a județului nostru faptul că Consiliul Județean vine și sprijină comunitățile locale și sprijină, de altfel, pe cetățenii dâmbovițeni. Prin aceste obiective, comunitățile noastre se dezvoltă și ne îndreptăm, așa cum spunea și domnul primar, către un stil de viață modern și cu beneficii pentru fiecare cetățean. Îl felicit încă o dată pe domnul președinte Corneliu Ștefan pentru inițierea unui astfel de program, pe domnul primar pentru punerea în practică a acestor obiective și pentru toate proiectele pe care le au pentru dezvoltarea județului nostru.”

(Prefect, Claudia GILIA)

Valoarea totală a proiectului investițional s-a ridicat la aproximativ 1.200.000 de lei, sumă din care Consiliul Județean Dâmbovița a alocat 550.000 de lei, iar Primăria comunei a contribuit cu 600.000 de lei.

 

Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Dâmbovița