Comunicat de presa_MESAJUL PREFECTULUI JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA CU OCAZIA ZILEI POLIȚIEI ROMÂNE

COMUNICAT DE PRESĂ

MESAJUL PREFECTULUI JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

CU OCAZIA ZILEI POLIȚIEI ROMÂNE

 

”Cu deplină apreciere și recunoștință pentru eforturile pe care dumneavoastră, polițiștii, le depuneți, zi de zi, pentru ca fiecare om să se simtă în siguranță, mă alătur celor care sărbătoresc, astăzi, Ziua Poliției Române.

Poliția Română înseamnă profesionalism, integritate, conduită morală ireproșabilă, înseamnă responsabilitate, responsabilitate pentru siguranța fiecărei persoane, echilibru și dreaptă măsură în aplicarea legii.

Cu acest prilej, îmi exprim admirația pentru curajul și profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi prin sacrificiul de care ați dovedit că sunteți capabili în cadrul misiunilor deloc ușoare pe care le desfășurați în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița pentru ca fiecare dintre noi să se simtă în siguranță în fiecare moment și în orice loc.

Poliția Română rămâne o instituție cu un rol crucial în menținerea ordinii publice și garantarea siguranței tuturor cetățenilor.

Dragi polițiști, vă rog să fiți fermi în aplicarea legii și să îi protejați pe cei care au nevoie de sprijinul dumneavoastră!

La multi ani, Poliţia Română!

La mulți ani, polițiștilor dâmbovițeni!”

(Prefect, Claudia GILIA)

Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Dâmbovița