Comunicat de presa_vizita Ambasadorului Canadei, Excelența Sa doamna Annick GOULET

Prefectul județului, doamna Claudia Gilia, a primit astăzi vizita Ambasadorului Canadei, Excelența Sa doamna Annick GOULET.

Cu acest prilej, Prefectul a prezentat posibilitățile de investiții în județul Dâmbovița, fiind expusă o radiogramă a principalelor activități economice, sociale și culturale specifice zonei noastre, dar și obiectivele turistice ale județului.

 ”Am avut onoarea și plăcerea de a marca, în cadrul acestei întâlniri, câteva elemente caracteristice județului nostru, de o deosebită importanță, care pot pune bazele unei colaborări solide pentru viitor. În acest sens, i-au fost prezentate înaltului oaspete canadian oportunitățile și potențialul economic și turistic al județului, în sensul atragerii unor investiții prin care Dâmbovița să se dezvolte. De asemenea, în cadrul întâlnirii a fost subliniată importanța dialogului și cooperării.”

(Prefect, Claudia GILIA) 

La întâlnire au participat: vicepreședinții Consiliului Județean Dâmbovița, doamna Luciana Cristea și domnul  Antonel Jîjîie, Primarul Municipiului Târgoviște, domnul Daniel Cristian Stan și reprezentanți ai mediului de afaceri dâmbovițean.

Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Dâmbovița