COMUNICAT DE PRESĂ – MESAJUL PREFECTULUI CU OCAZIA ȘEDINȚEI FESTIVE A COLEGIULUI DE CONDUCERE AL C.C.I.A. DÂMBOVIȚA

”32 de ani de performanță și susținere a economiei dâmbovițene!

La Mulți Ani, Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița!

Oamenii buni trebuie să fie uniți. Este unul dintre principiile care i-au adus în același loc pe investitorii dâmbovițeni și au reînființat, încă din iulie 1990, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din judetul nostru.

Împreună au trecut prin nenumărate crize, au învins tranziția, au dat naștere multor proiecte locale cu care acum se mândrește întreaga țară. Ei sunt cei care cred că prosperitatea și bunăstarea fiecăruia pornește de jos în sus. Ei sunt cei care au făcut sacrificii personale, au investit proprii bani punând pe picioare sute de firme și au creat mii de locuri de muncă.

Au deschis un adevărat CLUB DE AFACERI, unde i-au încurajat pe cei mai tineri să învețe și au format generații întregi de antreprenori. Au fost nu doar liantul între mediul de afaceri și autorități, ci și un sprijin pentru fiecare dintre membrii săi, o garanție pentru fiecare loc de muncă și pentru drepturile fiecărui angajat și angajator.

Au mediat afaceri și au oferit o mână de ajutor autorităților statului, atunci când a fost nevoie.

Au și o mare responsabilitate socială față de acest județ. Se implică în acțiuni sociale și umanitare ori de câte ori este nevoie. Sunt cei mai aprigi ambasadori ai județului.

În calitate de Prefect nu pot decât să mă mândresc că avem un astfel de partener.

Îi asigur de întreaga noastră deschidere spre colaborare.

Din partea Guvernului le pot transmite că au întreaga susținere. Anul acesta am lansat a treia ediție a Programului Start-Up Nation, prin care antreprenorii au posibilitatea să obțină fonduri nerambursabile de până la 200.000 lei.

Pe durata întregului program, în total 55.000 de beneficiari vor putea primi fonduri nerambursabile. Îi încurajez să acceseze aceste fonduri.

Să nu uite de șansa enormă pe care o avem prin atragerea fondurilor prin PNRR, dar și prin bugetul anual al UE care ni se cuvine.

Împreună putem atrage fonduri nerambursabile pentru a crea locuri de muncă, pentru a contribui în mod concret la dezvoltarea județului.

La Mulți Ani și la cât mai multe proiecte pe profit!”

 

 (Prefect, Claudia GILIA)

Biroul de Presă al Instituției Prefectului – Județul Dâmbovița